Dva dny před Vánoci

Čaute lidí!

Právě mě tahaj ze sedačky a mám vstávat a taky bych prej měla ořezat spodní větve pod stromečkem, aby si Ježíšek nepopíchal zadek, až mi tam za pár dnů nase…e. No nebude se mnou asi dneska nikdo mluvit a to byla jen ta dnešní noc taková malá kočkovina!

Abych vám řekla vo co teda jde. Večer mamka začala zahánět dvounohou ségru docela brzo do pelechu, a aby prej byla hodná, že jí sleduje Ježíšek. No nevím, dala dvounožce pusu, a že jí zavře dveře. Samozřejmě už byl můj čas, tak jsem si zalezla k malé dvounožce pod peřinu. Mamka po chvíli začala otvírat skříně, odklápěla gauč a to bylo na moje nervy !

Začla jsem škrábat na dveře, hned přilítla a pustila mě do obýváku a zavřela dveře do pokojíku. Lidi, obývák byl hotovej ráj, všude bordel, samý krabice, mašličky, papíry, tašky a různý cinkrlátka a izolepa! Její kouzlo jsem dnešní noc objevila!

Takže, máma zasedla a začla stříhat papír, dávat tam nějaký ty věci, hlavně pro dvounohou ségru a pořád pssst, nesmíme vzbudit Kačku, to je překvapení a tak dále! Nejdřív jsem jí ožužlala asi 5 krabic s dárkama, dala jsem si záležet a ani si mé činnosti nevšimla! Pak jsem objevila přilepenou izolepu na skříni, to vám bylo boží! Celou jsem jí rozmotala!

Druhou stránkou věci bylo to, že ta izolepa se do mě zakousla a nechtěla pustit, tak jsem začala křičet a fakt hodně! Až jsem vzbudila dvounohou, lidi, to byla prča! Představte si vystresovanou mámu, jak mě chytá a sundává ze mě izolepu, při tom přikrývá dárky dekou a zároveň běží ke dveřím, aby zastavila dvounožku 😀 .

Když zachránila situaci, vrátila se k balení dárků a já jí pomáhala s mašličkami. Pochopila, že dárky budou lepší bez nich, její činnost byla zábavná, ale nevím proč nechtěla pomocnou tlapu, ale já zvítězila!

Při každém balení nového dárků mi hodila mňamku, co mi tu nechala hodná teta Kačka! To mě docela zabavilo, ale po chvilce přestala házet a mě balení začalo připadat nudné. Roztrhla jsem jí připravenou tašku, to nezvládla, zakryla zase dárky, zabalila mě do deky a šla si dát cigáro na balkón a nejhorší je, že mě pořád držela v dece.

Je to týrání, na balkoně jsem nebyla už tááák dlouho, jen čumím na budku a na ptáky mě nepustí. Začla mi vyhrožovat, že půjdu do přepravky, když jí to nenechám dobalit. No, řekla jsem si, že to nebudu riskovat a chvíli ji pozorovala nehnutě při balení. Nuda, tak že si zase zalezu nenápadně k malé dvounožce do postele. Tož jsem začla škrábat na dveře do pokojíku a povedlo se!

Dvounožka opět vzhůru, matka dostává druhej infarkt! Jsou 3 ráno. Já jsem v přepravce a řvu! Rozbaluje mi kuřecí prsa, co měla na řízky, jím je v přepravce. Je půl 4 ráno, začla jsem znova řvát, vyhrožuje, že půjdu na chodbu. Jsem na chodbě a řvu tak, že vzbudím všechny 3 klidně spící mainky u babičky a dědy o patro níž. Ve 4 ráno řvou mainky, já a máma začíná schovávat věci a vyhrožuje psaním inzerátu, kde daruje sphynx. Nevím, kterou sphynxku myslí, když jsem zatím jedináček. No, každopádně mám v plánu prospat celý den, tak pac a pusu!