Haila Grandbor

Code name: Růža

Čauky, mňauky!

Já jsem adminka tohoto webu, vrchní matka, asistentka, vlezka, vtěrka a čůza. Jmenuju se Haila. Jsem občas vlezlá tak, že to pěkný není, většinou se nacpu někam, kde o mě nikdo nestojí. Jsem pomstychtivá potvora! No jako… sorry, ale když si jdou dvounohý na procházku a vezmou tu namyšlenou fiflenu Mirunu, tak je logický, že jim na několika místech nechám výhružnej, žlutej, tekutej vzkaz. Nejsem žadná blbka, takže ten vzkaz házím na bílý koberec, bílou obývací stěnu a peřiny.

Tato forma upozornění je nejefektivnější, od té doby chodíme ven obě nebo ani jedna. Ale jó, co se týče mimin, jsem dokonalá, umím se postarat, s porodem jsem čekala na svou paničku, až se vrátí z práce, aby byla u toho. Každopádně jsem tak trochu závisláček na páničče, nedokážu usnout bez ní, když jsem měla malá mimina, odnosila jsem jí je do postele, nakonec většinou vychovávám své potomky u ní v posteli.

Hlavně že mi teda nechala vyrobit nabušenou porodnici. Ovládám základní povely – příjdu na zavolání do 5ti vteřin ať dělám cokoli, umím sedni, umím aportovat. Moje oblíbená spací pozice je pod peřinou, přilepená na zádech páničky. Když tu má starýho a zavřou se v ložnici, opět jim nechám žlutou smsku v obýváku na skříňce. Tak se mějte pááá.